Välj en sida

Styrsystemsprogrammering i Bengtsfors, Åmål, Årjäng & Värmland med omnejd

Tjänster

Vi på Gustavsson El & Automation riktar oss till både företag och privatpersoner som är i behov av en skicklig elektriker och servicetekniker. Med en lång erfarenhet inom branschen så har vi fördelen att kunna erbjuda ett brett tjänsteutbud inom området. Tack vare vår yrkeskompetens kan du alltid luta dig tillbaka och lita på att jobbet utförs på ett korrekt tillvägagångssätt, vi tummar aldrig på kvalitet.

När du är i behov av en elektriker så kan du vända dig till oss, vi har vad som krävs för att hjälpa dig med elinstallationer vid såväl nybyggen som renoveringar. Dessutom så erbjuder vi även tjänster för service och elscheman. Hos oss får du en elektriker som tar sig an jobbet utefter dina önskemål och behov, vi presenterar dig ett resultat som uppfyller alla dina förväntningar.

Letar du efter en tekniker med gedigna erfarenheter inom automation, i så fall har du kommit helt rätt. Våra arbetare har mångårig erfarenhet av styrsystemsprogrammering och kan hantera en rad olika PLC system däribland Siemens, Mitsubishi och Beijer. Vi har dessutom kompetensen för att utföra industriservice och smarta hemlösningar i form av KNX system. Behöver du hjälp med SCADA system? Inga problem vi ordnar det också, vi är dina experter på El och automation.

Vi finns i hela Värmland och arbetar i områden som exempelvis Bengtsfors, Åmål och Årjäng. Vill du veta mer om våra tjänster och vad de innebär så här du varmt välkommen att kontakta oss redan idag. 

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

Gustavsson El & Automation AB
Utängen 110
672 95 Årjäng
0738 - 00 59 64
info@gea-ab.com